charlotte-banner
Charlotte Vibits
Charlotte Vibits Thykier

Email: charlotte@vibits.dk
Tlf: +45 31 32 34 15

Jeg brænder for at skabe sikkerhed og trivsel for børn og unge, og for at fremme udviklingsstøttende adfærd hos voksne og skabe holdbar forandring. Det løsningsfokuserede (LØFT) udgangspunkt er grundlaget for mit arbejde med sikkerhedsplaner, Samarbejde om Sikkerhed, Marte Meo og Ord og Billeder, som er redskaber til at opnå bæredygtige løsninger. Jeg er et menneske, som gerne går i gang med nye faglige udfordringer og træder nye stier og jeg er nysgerrig på nye teorier og metoder. Jeg vægter ærbødighed for de mennesker, jeg samarbejder med, højt, og fastholder uærbødighed over for tabuer, dogmer og problemer. Mit fokus er på alles “gode grunde” – dvs. at bag en hver adfærd ligger mening og konstruktive hensigter.

Gennem de seneste 12 år har jeg arbejdet med de mest udsatte børn og unge og deres familier og netværk. Jeg har en diplomuddannelse i systemisk familieterapi og jeg har stor erfaring i at arbejde i tætte, tværfaglige miljøer, hvor det fælles mål er at skabe fysisk og følelsesmæssig sikkerhed for et barn, i familier med svære problemstillinger som f.eks. misbrug, omsorgssvigt eller akut krise. Desuden har jeg en meget omfattende erfaring i at arbejde med at skabe sikkerhed og gennemføre familiebehandling, bl.a. i sikkerhedsplansteams, i traumatiserede familier, i familier med misbrug, psykiske lidelser, vold, omsorgssvigt og familier med anden etnisk baggrund end dansk. Jeg er uddannet Marte Meo terapeut og supervisor og uddannet traumebehandler.

Desuden er jeg en del af Sikkerhedskonsulenterne, som er et partnerskab mellem 5 selvstændige konsulenter, der arbejder med forskellige aspekter og anvendelser af den løsningsfokuserede metode.

Samarbejde om sikkerhed

Familiebehandling

Marte meo

Fortællingen til barnet

Mine priser og persondatapolitik

Sikkerhedskonsulenterne